Inspireras av Madeleine 

Vad fick dig att anlita en PT?
- Jag var i stort behov av någon som kunde vägleda mig framåt i min önskan att komma i mål på Vasaloppets Öppet spår. Jag visste tidigare att det vara möjligt. Men under sommaren bröt jag benet och målet försvann. I augusti läste jag om Motionsforms personliga tränare och bestämde mig för att ge det en chans. Jag hade ingen större erfarenhet av styrketräning. Men förstod att jag inte hade något val eftersom foten var så svag efter brottet. Tidigare hade jag mest löptränat, cyklat och åkt skidor för mig själv ute i naturen. Därför var steget stort för mig att börja styrketräna, och med en personlig tränare dessutom.

Hur har det gått hittills?
- Jag fick ett bra första möte med min PT Jonny, vilket var nödvändigt för mig. Jag kände direkt att kemin stämde och efter den gången har jag kämpat på och gjort som han sagt. I februari åkte jag i mål på Vasaloppets Öppet spår, mycket tack vare honom!

Vad är det bästa med ta hjälp av en PT?
- För mig handlar det om att ha någon som styr mig framåt i mina uppsatta mål, oavsett om jag själv ibland har tvekat. Min tränare ger mig ett stort mentalt stöd. Han lyssnar in hur jag mår, bekräftar och berättar hur jag ska träna vidare. Han ger mig positiv energi och visar att jag kan mer än jag tror.

Vill du få hjälp av en PT?
- Fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig och bokar tid för en kostnadsfri konsultation!

INTRESSEANMÄLAN PT

PT från
525 per tillfälle 

   Träna inte för att bli yngre, utan för att orka bli äldre