Starta rätt - Håll kursen = Motionsforms
recept på bra och långsiktig hälsa

Att hjälpa våra kunder till en långsiktig och bra hälsa har lett fram till en 5-stegsmetod som vi kallar Starta Rätt – Håll Kursen.
Eftersom den egna hälsan inte är ett kortare projekt utan en livsstil så är det bra att ha en återkommande uppföljning på vad man gör och att mäta resultatet mot uppsatta mål.

Steg för steg tar du dig genom livet, men tänk på att vägen inte alltid är rak. Motgångar kommer och det gäller att ta dem på rätt sätt. Sa vi att det är bra med ett bollplank? Ta hjälp av oss (se förslag nedan), en god vän eller en familjemedlem.
 

Starta rätt

Få hjälp att komma igång med din träning med en personlig tränare. Tanken med Starta Rätt är att du får ett genomtänkt program för just dig och dina förutsättningar. Vi inleder med en behovsanalys och Inbody scanning för att kartlägga dina fysiska förutsättningar samt prata om dina mål. Utifrån det utformar vi ett träningsprogram som vi följer upp på nästa träff. Vid uppföljningen kan vi repetera, korrigera och/eller utveckla programmet för en bra progression.
OBS! Om du nyligen haft en behovsanalys blir det istället en extra uppföljning.

3 träffar, 1200 kr (100 kr/mån)
- Behovsanlays och Inbody scanning (25 min)
- Träningsprogram inkl genomgång (50 min)
- Uppföljning efter ca 2-4 veckor (25 min)
 

Håll kursen

Att med jämna mellanrum få en uppföljning med din personliga tränare eller hälsocoach är tänkt att hjälpa dig hålla kursen. Ibland sjunker motivationen, saker kommer emellan mm. 
Att då känna att någon finns med dig skapar en trygghet. Om så önskas ingår en Inbody scanning vid varje tillfälle.

4 träffar, 1200 kr (1o0 kr/mån)
- 4 coachmöten à 25 min kvartalsvis
 

Vill du ha hjälp eller veta mer?
Boka en kostnadsfri konsultation

  Träna inte för att bli yngre, utan för att orka bli äldre 
 #tränaärkul