Partners  

Motionsform hälsocenter

Vi smygöppnade Motionsform Hälsocenter augusti 2017 med sjukgymnasten Peter Rehnblom. 4 dec började sjukgymnasten och KBT-terapeuten Maria Hällvik Wetter. April 2018 kommer vi få en större lokal med totalt sju behandlingsrum och kan då erbjuda fler samarbetspartner inom hälsa. Läs mer här >>

Klubb Sverige

Motionsform är medlem i Klubb Sverige. Du som är årskortsmedlem kan därmed träna på andra gym runt om i Sverige för en låg kostnad via sms.

Företagspartner

Många företag väljer att erbjuda sina medarbetare möjligheten att träna hos Motionsform till rabatterat pris, läs mer här >>
Vi kan även erbjuda tjänster så som hälsotester, hälsoenkät, föreläsningar, personal-/kickoff-aktiviteter mm. Kontakta Ulrika Asp på 0706-597373 eller ulrika@motionsform.se för mer info. Att satsa långsiktigt på friskvård som förebyggande åtgärd är en god investering. Alla tjänar på att träna!

Sponsring

Johanna Gustavsson som spelar på  Ladies European Tour.

Anton Moström, som spelar på Future Series

Robin Näslund som spelar på Nordea future series.

Motionsform sponsrar KIF Örebros ungdomstalanger i förhoppning att respektive spelare tar hand om sin styrketräning så att de är skadefria och kan få tillbringa största delen på grönt gräs.

Göran var med när Black Knights startade och spelade ett par år innan ett benbrott satte stopp för det. Men intresset finns kvar så Motionsform är med och sponsrar laget.