Vår story  

Vi har utan erfarenheter i friskvårdsbranschen lyckats etablera två gym och ett hälsocenter sedan starten 2010. Vårt varumärke växer hela tiden och vi har ett väldigt gott rykte.

Vi får backa drygt 9 år bakåt i tiden för att få en inblick i vad som gjorde att vi överhuvudtaget står där vi står. Vi båda hade välbetalda jobb inom olika business to business branscher och var drivande i kontakterna med företagens kunder. Men ingen av oss var nöjda med hur företagen utvecklas. För oss båda är det viktigt att jobba med något som engagerar oss, är meningsfullt och framför allt där kunden är i fokus. Så tanken växte fram till att det vore roligt och givande att vi gemensamt kunde skapa något nytt tillsammans – något meningsfullt!

Vi träffades när vi var 16 och 18 år och har nu varit tillsammans i 30 år och har två vuxna söner. Vi har byggt ett mycket bra liv tillsammans med mycket kärlek och glimten i ögat – ingenting är omöjligt! Att även jobba ihop visste vi ju inte då om det skulle fungera men det har det gjort - vi kompletterar varandra!
Så starten av företaget var just att vi ville skapa ett företag ihop och affärsidén kom som steg två. Många företagsidéer var på tal men en annons i tidningen från ett franchiseföretag inom friskvårdsbranschen som letade efter intressenter i vår stad ledde till mer konkreta planer. Det blev inget samarbete med franchiseföretaget då men vi kände att denna bransch skulle passa oss, dvs att hjälpa andra till en bättre hälsa. Göran har en idrottsbakgrund och Ulrika goda kunskaper inom försäljning och marknadsföring samt att driva företag. Vi såg också båda att detta är en bransch som växer med tanke på sättet att leva i västvärlden - stillasittande, välbärgat och tillgång till mat och dryck när vi vill och hur mycket vi vill.

Det unika med Motionsform är den personliga och familjära stämningen, självklart har vi även ett bra utbud av maskiner och gruppträning, rena och fräscha lokaler samt bra öppettider. Och vi har ett tänk och metod som bygger på att hjälpa våra medlemmar att starta rätt samt hålla kursen.
Motionsform avspeglar väl våra personligheter, vilket nog gör att medlemmarna lätt kan ta till sig äktheten i vår familjära approach.

Vi vill fortsätta att utveckla Motionsform och det som driver oss är just att hjälpa kunderna till en långsiktig och bättre hälsa med värme, omtanke och glädje – ett mycket meningsfullt jobb! Och självklart även att bli framgångsrika i det vi gör.
Nästa steg är att ta vår verksamhet också online och erbjuda hälsotjänster till hela Sverige. Vem vet var historien tar slut. Det viktiga är att vi, våra medarbetare och medlemmar alltid kan känna sig stolta över Motionsform!

Välkommen till Motionsform - gym & hälsocenter med personlig omtanke!
Göran & Ulrika Asp

Göran & Ulrika Asp