Medlemsinfo 31 okt 


Tänk dig den där sköna känslan man har efter träningspasset. 
Där har du drivkraften till att packa väskan, ta sig till gymmet och sätta igång. Vägen till lycka är inte längre än så men ibland måste man börja med belöningen för att göra jobbet!
Och att boka träningstid med en vän är ett sätt att komma iväg till gymmet :)

Rekommendera fler få mer bonus - bjud med dina vänner till oss!

Under november och december får du mer värvningsbonus ju fler du rekommenderar.
Dessutom får vännerna träna utan kostnad tom 31 december. Läs mer här >>
 

NOVEMBER-BINGO - Gruppträning i Örnsro

För att hålla igång träningsintensiteten under årets kanske mörkaste månad samt inspirera till att testa nya gruppträningspass så kör vi NOVEMBER-BINGO! Hämta din "spelbricka" i receptionen i Örnsro och få en signatur av reception eller instruktören efter passet. Fyll en rad, två rader... eller hela brickan! Se schemat här och planera in dina pass!
 

PT Erbjudande >> Köp 2 PT-tillfällen à 50 min - betala för 1 (650 kr)

Har du funderat på att ta hjälp av en personlig tränare eller var det länge sedan sist? Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, yngre eller äldre, vill bli starkare eller genomföra ett lopp, så får du motiverande, effektiv, omväxlande och säker träning. 
Erbjudandet gäller under november och december samt dig som inte anlitat en PT hos oss senaste 12 månaderna.
 

Chans att vinna 500 kr i presentkort! Svara på några snabba frågor

För att fortsätta erbjuda rätt produkter och tjänster i framtiden vill vi på Motionsform lära känna och förstå DIG lite mer så vi ber dig svara på några frågor som finns på denna länk: https://goo.gl/forms/UIyEekxk5aChTaBA3
Presentkortet kan nyttjas vid köp av varor och tjänster hos oss tex träningskort, PT, hälsocoach, InBody-scanning, Foodbox, Itrimprodukter.
 

Bli bättre på Kettlebell - Workshop 12 nov kl 10-12

Kettlebell är ett träningsredskap som finns på de flesta gym och som kan användas på flera olika sätt, både som en variation till hantlar och stång men även på ett unikt sätt där man utnyttjar redskapets design och form. Malin (Mini) Eliasson och Sandra Strand instruerar och utbildar dig i flera olika kettlebellövningar som skiljer sig från andra övningar vi vanligtvis gör med hantlar och/eller stång. Du får också med dig alla övningar i ett häfte för att bättre komma ihåg och för att kunna använda dessa övningar i din träning. Läs mer här >>

Vad blir det till lunch eller middag idag?

Vi rekommenderar FOODBOX- snabbt, enkelt, nyttigt och gott! :) De innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge. Finns i både City och Örnsro, och du kan även äta hos oss!
 

Se hur den effektiva cirkelträningen fungerar i City & Örnsro


Hälsningar från Göran & Ulrika med personal

OBS! Om du fått denna info via sms så har vi troligtivs inte din e-postadress. Vänligen meddela oss den genom att skicka ett mail till info@motionsform.se

PS. Gilla oss gärna på Facebook ”Motionsform” och ”Itrim Örebro” samt Instagram ”@motionsform” för mer information, tips och erbjudanden!