Samarbeten  

Motionsform hälsocenter

Vi smygöppnar Motionsform Hälsocenter augusti 2017 med sjukgymnasten Peter på Rehnblom Rehabilitering. Efter årskiftet kommer vi få en större lokal och kan då erbjuda fler samarbetspartner inom hälsa. Läs mer här >>
 

Klubb Sverige

Motionsform är medlem i Klubb Sverige. Du som är årskortsmedlem kan därmed träna på andra gym runt om i Sverige för en låg kostnad via sms.

Medlemsförmåner

Ditt medlemskap ger dig rabatt hos:

Företagspartner

Många företag väljer att erbjuda sina medarbetare möjligheten att träna hos Motionsform till rabatterat pris. Att satsa långsiktigt på friskvård som förebyggande åtgärd är en god investering. Alla tjänar på att träna!
Vi kan även erbjuda tjänster så som hälsotester, hälsoenkät, hälsoplan, viktgrupper, föreläsningar, personal-/kickoff-aktiviteter.
Läs mer

Sponsring

Johanna Gustavsson 25 år och spelar på  Ladies European Tour.

Anton Moström, 22 år och spelar på Future Series

Robin Näslund 20 år och spelar på Nordea future series.

Motionsform sponsrar KIF Örebros ungdomstalanger i förhoppning att respektive spelare tar hand om sin styrketräning så att de är skadefria och kan få tillbringa största delen på grönt gräs.

Göran var med när Black Knights startade och spelade ett par år innan ett benbrott satte stopp för det. Men intresset finns kvar så Motionsform är med och sponsrar laget.