Sandra Strand 

Personlig tränare

Träna för att må bra!
Anledningen till att jag först började träna år 2005 var, som hos många andra, att komma i form. Min bild var då att träning är en pina, men ska man vara fin får man lida pin. Idag är träningen för mig en höjdpunkt på min dag och inte alls en pina, målet med träningen är heller inte att se bra ut, utan att må bra.
 
Jag hade tur och fastande för träningen snabbt efter att jag börjat, mitt intresse ökade och jag blev gruppträningsinstruktör 2007. Men jag visste att jag ville jobba med träning på fler sätt och utbildade mig senare till Personlig Tränare. Idag uppskattar jag både att lyfta tunga vikter i gymmet och att skaka loss på dansgolvet inne i gruppträningssalen. Min tanke 2005 var att träningen skulle vara en tillfällig del i mitt liv, idag (och sedan många år tillbaka) är den en av de viktigaste delarna.
 
Oavsett om träning är ditt liv eller om du tränar för att få ett bättre liv hjälper jag dig att nå dina mål och sedan att hitta nya mål att sträva mot. Din kropp ska hålla hela livet, därför är det viktigt att hitta träningen som din hjärna tycker om.

Sandra Strand
Personlig tränare och Gruppinstruktör
070-514 09 58
sandra@motionsform.se

Gruppinstruktör

Jag gick på mina första gruppträningspass hösten 2005 och blev snabbt förälskad. Sommaren 2007 utbildade jag mig till gruppträningsinstruktör och har sedan dess gått flertalet utbildningar och instruerat i de flesta pass.

För mig är gruppträning en perfekt träningsform; den tar energi, den ger energi, den skapar en social mötesplats och den är varierad. Oavsett om jag är sugen på kondition, styrka, koreografi, högt tempo eller lågt tempo så finns det ett pass som motsvarar önskemålen.

Personligen gillar jag främst pass där man utmanar styrka, kondition eller koordination. Favoritpasset är dock fyllt av dans, bra musik och massa energi!

 Boka kostnadsfri konsultation med Sandra

PT från
525 kr per
tillfälle

  Att anlita en personlig tränare är att investera i sig själv!