Ett friskt företag = Ett lönsamt företag!

En sjukskriven anställd beräknas kosta 10% av sin månadslön per dag. Ur ett företags perspektiv så lönar det sig att jobba proaktivt med personalens hälsa. Få dem att känna att de kan påverka sitt och företagets resultat genom att hålla sig friska genom kost, vardagsmotion, träning och återhämtning. Dessa "mediciner" är de bästa och oftast enkla.
Komplettera gärna föreläsning/worskhop med individuella coachningssamtal för att verkligen nå resultat på individnivå. 
 

 Inspirationsföreläsning ca 60 min - med Göran Asp

Vi är så lika men ändå så olika. Det är en av alla lärdomar jag har skaffat mig under de 25 år som jag har tränat, coachat människor inte bara inom idrotten men även som chef och kollega på de företag jag har ägt eller jobbat på. Vi har inte ändrat oss speciellt mycket i fysiska behov men vår omgivning har snabbt förändrats och det gäller att vara medveten i det man gör. Med fokus på kost, rörelse och återhämtning är inspirationsföreläsningen till för att ge dig och dina medarbetare en förståelse i vad de kan göra för att må bra, hålla sig frisk. Hårdkokt fakta blandad med skratt, tips och idéer står på menyn.
 

 Föreläsning med workshop ca 3 h - med Göran Asp

Med innehållet i inspirationsföreläsningen som grund dyker vi lite djupare in på de olika fokusområdena kost, vardagsmotion, träning och återhämtning med målet att inspirera och motivera era medarbetare att hålla sig friska nu och för en lång tid framöver. Mer fakta och effekter av att göra kloka och mindre kloka val lyfts fram blandat med tips och idéer. Medarbetarna få göra en nulägesanalys, fundera på ett önskat läge och skapa en egen hälsoplan att följa. För en vecka, månad, kvartal och år.

 Intresseanmälan föreläsning/workshop

Ett friskt företag
= ett lönsamt företag!